Team

Darline Vierstraete - T: 0476 94 64 75 - E: darline@the-color-studio.be

Oprichtster en Managing partner van The Color Studio – de wereldtop in permanente make-up, dermatografie en kleur- en stijladvies.

Trainer permanente make-up en dermatografie.

Darline is reeds vanaf haar zestiende geboeid bezig met make-up, in eerste instantie naar aanleiding van regelmatig werk achter de camera’s. Het transformeren van ruimtes en personen tot een persoonlijke uitstraling was en is steeds haar doelstelling. Vandaag vormt kleur, stijl en make-up nog steeds de grote passie van Darline, wat zij perfect weet toe te passen in haar specialisaties.

Opleidingen: 

  • Permanente Make-up:  Beauty Liner – Düsseldorf (D)
  • Vervolmakingen: MB Cosmetics – Alkmaar (NL)
  • Praktijktrainingen: Biotouch – Californië (USA)
  • Kleur & Stijdladvies: Harmony Color & Style – Wijnegem (B)
  • Dermatografie: E. van der Velden – Arnhem (NL)

Darline is gestart met The Color Studio, vooral om haar eigen persoonlijkheid ten dienste te stellen van haar klanten, door de hoogste kwaliteit in haar behandelingen, advies en producten na te streven.

Zij beschikt over een ervaring van meer dan 25 jaar in permanente make-up, dermatografie en als kleur- en stijlanalist. In die tijd zijn honderden tevreden klanten behandeld en mag zij beschouwd worden als één van de topspecialistes ter wereld. Door diverse fabrikanten en specialisten wordt zij geconsulteerd om via haar grote praktijkervaring feedback te geven.

Maaike Vandenbroeck - T: 0479 48 63 18 - E: maaike@the-color-studio.be

Mobiele Permanente Make-up Artist

Tijdens haar opleiding schoonheidsspecialiste bij Syntra werd al snel duidelijk dat Maaike zich wou differentiëren en zich wou specialiseren in iets bijkomends. Van jongs af aan had zij een passie voor make-up en dus besloot ze zich te specialiseren in permanente make-up. Wat is er leuker dan mensen blij maken en hen er beter laten uitzien zonder dat ze hiervoor zelf nog iets hoeven te doen?

Aangezien zij kwaliteit hoog in het vaandel draagt, volgde zij de opleiding bij ‘The Color Studio’ waar ze de nieuwste technieken door Darline Vierstraete in de praktijk heeft aangeleerd. Daarnaast geniet Maaike nog steeds van een permanente ondersteuning. Ze gaat zeer correct en perfectionistisch te werk en neemt haar tijd voor elke klant, ook voor de opvolging ervan!

Iman Fierens - T: 0495 15 44 41 - E: iman@the-color-studio.be

Managing Partner - Trainer permanente make-up en Osé wimperextensies

Ik heb altijd al bewondering gehad voor de job van Darline, ik was steeds nieuwsgierig. Wanneer ik zelf voor het eerst een permanente eyeliner liet plaatsen, wist ik dat ik deze techniek ook wou leren.

Ik heb de opleiding bij 'The color studio' gevolgd, ging mee naar de beurzen en seminaries om zo op korte termijn zoveel mogelijk bij te leren.

Kort nadien werd beslist om de distributie te starten van Osé wimperextensions. Ik was meteen geïnteresseerd en voor ik het wist, was ik op weg naar Bordeaux om mijn opleiding te vervolledigen, om later zelf de opleiding te geven aan specialistes in Vlaanderen.

Na het volmaken van mijn hogere opleiding 'bachelor in de toegepaste psychologie', ben ik gestart bij Syntra - West om mijn basisopleiding schoonheidszorgen te volgen. Op deze manier behaalde ik mijn diploma om zelfstandig te worden en kon ik mijn passie eindelijk volgen.

De motivatie om mezelf te ontplooien in het vak om zo te kunnen streven naar perfectie, stimuleert me om open te staan voor nieuwe dingen en een continue bijscholing.

Natacha Slegers - T: 0488 80 84 84 - E: natacha@the-color-studio.be

Franstalige Trainer - Mobiele Permanente Make-up Artist


Natacha is al 15 jaar schoonheidsspecialiste, gepassioneerd door haar job en gespecialiseerd in permanente make-up. Ze beoefent haar vak met heel wat passie, werkt met een professionele visie in dienst van de klant en streeft steeds naar de beste kwaliteit en perfectie! Bij haar kan u terecht voor verzorgingen die met veel plezier en aandacht worden uitgevoerd.

Nathalie Vancoppenolle - T: 0488 38 07 80 - E: nathalie@the-color-studio.be

Franstalige Trainer - Mobiele Permanente Make-up Artist


Nathalie houdt van het contact met mensen. Hen kunnen helpen, advies geven en in de watten leggen, ziet ze als een privilege. Al van kleins af aan heeft ze een grote interesse in het welzijn van de mens: de zorg voor het lichaam, de schoonheid van vrouwen, make-up en het mooier maken van de mens ... Je kan erop rekenen dat Nathalie je behandeling op een heel professionele manier en met veel zorg zal uitvoeren. 

Ruth Demasure

Behandelingen Wimperextensions Osé

Evie Cozijns - T: 056 72 66 95 - E: info@the-color-studio.be

Office Assistant

Frele Fierens - T: 0495 99 82 88 - E: info@the-color-studio.be

Managing Partner -  Marketing en communicatie

Margaux Saelens - T: 056 72 66 95 - E: info@the-color-studio.be

Marketing Assistant

Aaron Fierens

Behandelingen Tricopigmentatie
Operational Assistant

Talen

De specialistes spreken zowel Nederlands, Frans als Engels. Het is steeds belangrijk de klant zo goed mogelijk te begrijpen om de verwachtingen correct in te schatten en het advies zo duidelijk mogelijk over te brengen.

 

Waarom kiezen voor ons?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Professionele visie
  • Streven naar de hoogste kwaliteit en perfectie

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren!