Over ons

The Color Studio is reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in Permanente Make-up, Dermatografie en meer dan 30 jaar in Kleur-en Stijladvies. Zij worden beschouwd als één van de beste in hun vak, met een zeer professionele visie in dienst van de klant.

De missie van het bedrijf is het nastreven van de hoogste kwaliteit en perfectie, zodat de behandeling of het advies steeds in lijn ligt met de persoonlijkheid van de klant, uitgevoerd met veilig en aangepast materiaal.

The Color Studio is actief in België, Nederland en daarbuiten. Jaarlijks is The Color Studio aanwezig op vakbeurzen.

The Color Studio importeert en verdeelt hoogwaardige toestellen, pigmenten en toebehoren, waarbij zij steeds up-to-date blijven van de laatste technieken en beschikken over een ruime ervaring met alle gebruikte materiaal.

In nauwe samenwerking met de producent NPM werd een nieuw type toestel voor Permanente make-up ontwikkeld. De Oron 60 is een succes. Mits kleine aanpassingen aan het prototype, werd dit toestel het enige op de markt die aan de eisen van The Color Studio voldoet.

Wij geven zowel privé-opleidingen als opleidingen in kleine groepen op onze locaties in Desselgem, Hasselt en Chaument-Gistoux. 

Van opleidings- of consultingorganisatie worden steeds hogere kwaliteitseisen en meer garanties inzake professionalisme geëist. Een kwaliteitslabel als Qfor is hier het perfecte antwoord op: het is een Europees label dat enkel wordt toegekend aan training- en consultingorganisaties die aan strikte kwaliteitsnormen voldoen.

 

In 2010 werd het kwaliteitsslabel Q-for aan The Color Studio toegekend.

The Color Studio is lid van de American Academy of Micropigmentation.

In 1996 ontving Darline Vierstraete het certificaat voor Dermatografie van dermatograaf Dr. Van der Velden.

 

Bronvermelding van Darline Vierstraete in het boek:  'Dermatologie complications with Body Art'  door Christa De Cuyper & Maria-Luisa Péres Cotapos.

 

 

Waarom kiezen voor ons?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Professionele visie
  • Streven naar de hoogste kwaliteit en perfectie

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren!