Medische tatoeage: tepelhof

  • 1 dag opleiding
  • Focus op praktijk 
  • Kwalitatieve opleiding en materialen
  • Degelijke opvolging van je werk na de opleiding
  • Streven naar perfectie en naturelle resultaten
  • Meer dan 20 jaar ervaring in medische tatoeage 

Data en locatie opleiding 2018

Volgende opleiding: 25 februari 2019

Ons opleidingscentrum ligt vlakbij Waregem en is vlot bereikbaar vanaf de autostrade.
Adres: Oude Kassei 31, 8791 Waregem

Vraag meer infoSchrijf in

 


Investering

Als erkende dienstverlener van de KMO-Portefeuille en Opleidingscheques is een opleiding bij The Color Studio zeer voordelig. Via de Vlaamse overheid kan elke kmo een subsidie aanvragen van 40% op de volledige opleiding.

Opleiding

De module Medische Tatoeage van het Tepelhof is een dagopleiding die je los van andere opleidingen kan volgen of als onderdeel van het traject Medische Tatoeage. Het is een techniek specifiek gericht op het reconstrueren of vergroten van het tepelhof. Zo leer je om de huidige tepel te optimaliseren alsook om van nul te starten met de opbouw ervan.

De meeste vrouwen hechten veel belang aan hun borsten en terecht, vinden wij. Jammer genoeg worden er nog te velen onder ons geconfronteerd met ernstige ziektes zoals borstkanker waarna een borstreconstructie vaak nodig is. Met een medische tatoeage van het tepelhof kan je die vrouwen hun zelfvertrouwen teruggeven en hen weer op en top vrouw laten voelen met een complete borst inclusief een mooi tepelhof. 

Prijs opleiding: €480* mits gebruik van de KMO-portefeuille

* Prijs excl. btw

Starterskit

Je kan ons materiaal huren tijdens de opleiding of zelf een starterskit (inclusief machine) aankopen. De prijs is afhankelijk van de machine die je kiest. 

Starterskit vanaf € 3514, 21 (excl. btw)


Stage

Tijdens de opleiding behandel je zowel bij ons als thuis modellen. Als je wil, heb je ook de mogelijkheid om na de opleiding behandelingen uit te voeren onder begeleiding van de trainster. Wij bieden een constante en kwalitatieve opvolging. 

Het eerste jaar van de opleiding heb je ook de mogelijkheid tot stage bij The Color Studio. Dan kan je behandelingen van de trainster bijwonen. 

Waarom kiezen voor ons?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Professionele visie
  • Streven naar de hoogste kwaliteit en perfectie

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren!