Wat en waarom

Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met Permanente Make-up bent u zo klaar, waar u ook naartoe gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour én steeds perfect.

Permanente Make-Up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is Make-up die perfect blijft voor lange tijd (drie tot vijf jaar). Invloeden van buitenaf zoals zon en afschilfering van de huid, verbleken de make-up. Later kan je er voor kiezen om deze te verdonkeren. Je Permanente Make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit.

Kwaliteit gaat boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn. Voor je gezicht kies je toch alleen het beste! 

Permanente make-up from the color studio on Vimeo.

Nazorg

Voor de ogen breng je  gedurende drie dagen drie maal per dag zalf aan met een wattenstaafje. Voor de lippen en wenkbrauwen is dit elk uur.

Tijdens de eerste week na de behandeling neem je geen sauna of ga je niet naar de zonnebank. Ook is het belangrijk om de zon te vermijden en mag je, om infecties te vermijden, geen mascara of lippenstift gebruiken!

Klanten die last hebben van koorstblaasjes (ook in het verleden) kunnen best een voorschrift halen bij de huisdokter voor aciclari mylan of aciclari clovir.

Net na de behandeling is de kleur altijd donkerder dan de gekozen kleur, maar na enkele dagen verzacht deze al. Na 2 weken krijg je een idee van de definitieve kleur, maar deze kan blijven veranderen tot 6 weken na de behandeling. Het is belangrijk dat je nooit aan korstjes krabt!  

Na de eerste behandeling krijg je een garantie van 3 maanden en kan je een gratis correctie laten uitvoeren om zeker te zijn van een perfect eindresultaat.

Na 3 maanden wordt een correctie aangerekend, omdat er na die periode een kleurverschil kan optreden en alles opnieuw bijgewerkt moet worden om een mooi en egaal resultaat te bekomen.

Bekijk ook de Voor en Na foto's

Er is altijd een ColorStudio in jouw buurt, ontdek ze!

The Color Studio instituut

Indien je een afspraak wenst te maken neem je contact op met een instituut in uw buurt.

Ons team vind je hier

Bureau - info en bestellingen

T: +32 (0)56 72 66 95
Fax: +32 (0)56 72 66 94

E: info@the-color-studio.be

Nieuwe locatie!

(achterzijde vorige vertrouwde locatie)

BVBA The Color Studio
Oude Kassei 31
8791 Waregem

Ondernemingsnr: BE0537.853.122
Bank: ING 363-1240264-62  
Swift: BBRUBEBB
Iban: BE51 3631 2402 6462

E: info@the-color-studio.be

Open van maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 16u30.

Bestel vòòr 11u, haal nog af voor 16u30. 

Verzending op maandag, dinsdag en donderdag.

Verkoopsvoorwaarden

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren!